Hirdetés

A Start menü ritkítása



|

Hirdetés

Miképp tudok belőle elemeket kivenni és betenni, esetleg a Kijelentkezés gombját letiltani?Bár "A hónap tippje" összeállításunkban már van egy ehhez hasonló tipp, ezúttal a Start menü alapértelmezett elemeit próbáljuk megszelídíteni. A Windows több helyen kínál fel beállítási lehetőségeket (például a Vezérlőpulton a Tálca és Start menü opció), de az X-Setup hathatósabb segítséget ígér.

Keressük meg az Appearance --> Start Menu --> Windows XP --> New Start menu ágának a végén a Visible Items pontját. A listán olyan beállításokra lelhetünk, mint a felhasználónév elrejtése a menü tetejéről vagy a Kikapcsolás gomb letiltása. De itt vehetjük fel a menübe a Felügyeleti eszközöket is, így nem kell a Vezérlőpultot igénybe venni a napló megtekintéséhez. De csak óvatosan bánjunk a beállításokkal, mert alaposan ki lehet gyomlálni a menüpontokat! Ha végeztünk, akkor egy kijelentkezésre lesz szükség a változások érvényesítéséhez.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.