Hirdetés

A TDK is a Blu-ray alapítók között



|

Hirdetés

A CD-vel és a DVD-vel azonos méretű 120 mm-es Blu-ray lemez a többi lemezhez hasonlóan nem igényel védő kazettát a meghajtóban való használathoz, ezért érzékeny a karcolásra és a szennyeződésre. A TDK ezt a problémát oldotta meg a kemény, karcolásnak ellenálló borítással, amely ugyanakkor taszítja a zsírt és a nedvességet is, ami pedig az ujjlenyomatok sajátja.

A csoport bejelentette, hogy kész a 25 gigabájtos újraírható Blu-ray lemez specifikációja, amit hamarosan követ a ROM és az írható verziók specifikációja is. Az alapítók: a Dell, a HP, az LG, a Matsushita, a Mitsubishi Electric, a Pioneer, a Philips, a Samsung, a Sharp, a Sony és a Thomson.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.