Hirdetés

A Unique új albuma a Vodafone live-on



|

Hirdetés

Újabb exkluzív tartalommal bővül a Vodafone live!, az oldalakon megjelent a Unique mikroportál. Három év után jelentkezik új stúdióalbummal hazánk egyik kiemelkedő, elektronikus popzenét játszó együttese. Az egyedi hangzásvilággal rendelkező, sejtelmes dalszövegeket éneklő csapat "Más világ" című lemezével tér vissza, mely már címében is utal a 2005-ben elindult arculatváltozásra. Már az új anyag megjelenése előtt elérhető a "Bölcsek útján", illetve az "Én" című felvétel, a többi dal folyamatosan kerül fel a Vodafone live! oldalaira többszólamú és valósághű csengőhang formában, illetve teljes zeneként. A felhasználók a zeneszámokat hívódallamnak is beállíthatják, emellett háttérképeket is letölthetnek, illetve sok érdekességet olvashatnak a csapatról.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.