A Wal-Mart is a zeneletöltési piacon



|

A szolgáltatás, melynek neve MusicDownloads, a Wal-Mart webhelyének egyik szekciójaként működik és 88 centet kér minden szám letöltéséért, melyet a december óta 50 százalékkal megnövelt katalógusból lehet kiválasztani. A komplett albumok ára természetesen változó. A cég keddi sajtóközleménye nem említi, hány számot tartalmaz a katalógus, csak exkluzív kínálatára hívja fel a figyelmet, melyek közt a country zene csillagai (Tim McGraw, LeAnn Rimes) ugyanúgy megtalálhatók, mint a nemzetközi sztárok (Shakira, Shania Twain) csak itt forgalmazott felvételei.

December óta egyszerűsítették és feljavították a letöltési felületet és a keresőmotort, és a Wal-Mart elindította telefonos és e-mailes non-stop támogató szolgáltatását A cég webhelyén olvasható közlemény külön hangsúlyozza, hogy a letöltések nem játszhatók le Mac vagy Linux gépeken, csak windowsos gépeken, de a legjobban csak a Media Player 9 verzión szólnak.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.