Hirdetés

A web felén ott van a Facebook



|

Egy felmérés szerint a Twitter is jelen van a legtöbb internetes oldalon.

Hirdetés

A Facebook továbbra is futótűzként terjed az interneten - állapította meg a Pingdom a legújabb felmérésében, amelyben a közösségi háló elterjedését vizsgálta. Az elemzők szerint a Facebook a teljes webre vetítve az oldalak 24,3 százalékába van beépítve valamilyen formában, de ha már a hagyományos linkeket is beleveszik, ez az arány 49,3 százalékra emelkedik.

 

A közösségi háló a web "DNS-ébe" ivódott, amit jól mutat, hogy a Twitternek a web 10 százalékán van hivatalos widgete, a jelenléte linkekkel együtt pedig eléri a 41,7 százalékos értéket.

 

A Google+ a felmérésbe bevont top 10 000 oldalra vetítve 13,3 százalékos feltűnési arányt mutatott, míg a LinkedIn csupán az oldalak 0,6 százalékába épült be. Ez utóbbi természetesen a professzionális orientáltságával magyarázható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.