Hirdetés

A WordPerfect új irodája



|

Hirdetés

A WordPerfect Office 2002 jövő év első felében fog megjelenni az üzletekben.A WordPerfect 2002 számos felhasználóbarát funkcióval van felszerelve. Könnyen formázhatóak a dokumentumok, amelyek közül még a legösszetettebbekben is egyszerűen lehet navigálni, rendkívül fejlett táblázatkezelő eszközei vannak, amelyek a nyers szövegből pár kattintással látványos bemutatótáblákat képesek készíteni, s az angol nyelvű verzióban egy Oxford szótár ügyel a helyesírásra. A Quattro Pro táblázatkezelő 3D-s grafikonokat tud szerkeszteni, amelyek a prezentációs modulhoz csatolva igen látványos eredményt adnak, különösen, ha a Macreomedia Flash effektjeit is felhasználják. Ráadásul a prezentációra kész fájlokat azonnal az internetre lehet exportálni.

Számos további új vonás mellett a Corel ügyelt rá, hogy a dokumentumok szükség esetén Microsoft Office formátumokban is elmenthetők legyenek. Hasonlóan hasznos, hogy a lefagyásokkor elvesző anyagokat automatikusan helyreállítja, s a hiba megszüntetése után az alkalmazást önmagától újraindítja. Mindez harmadába kerül, mint a Microsoft konkurens terméke.

A fejlesztések tovább folytatódnak, méghozzá a Dragon Systems technológiája alapján a hanggal vezérelhető változat kialakítása irányába. A hírek szerint ezek az erőfeszítések egyelőre nem érintik a programcsomag linuxos változatát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.