Hirdetés

Adventi meglepetés: PC World és Starcraft II egyben



|

Az Adventi Játéközön keretében rendkívül kedvező áron vásárolhatsz most PC World vagy GameStar negyedéves előfizetést.

Hirdetés

A Gamestar Adventi Játéközön újabb kinyílt ablak ezúttal nem csak a gamereknek, hanem az informatika iránt érdeklődők számára is kedvezett, hiszen az akció keretén belül 4740 forint helyett kedvezményesen, 3990 forintért lehet előfizetni negyedévre a PC World és a GameStar magazinra.

 



Sőt 7990 forintért a magazin mellé a díjnyertes StarCraft II játékot is ajándékba kapod, amellyel a havonta érkező újság kiolvasása után felveheted a harcot a földönkívüliek ellen. Akinek pedig még ez is kevés, az 8990 forintért egy StarCraft II egérpaddal az egész világnak megmutathatja, hogy mennyire elkötelezett a StarCraft univerzum és persze magazinunk iránt.

 



További részletek a Gamestar Adventi Játéközön oldalán olvashatók!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.