Hirdetés

Airis DVD Portable LW259



|

Hirdetés

Úgy tűnik, lassan már nem élhetünk digitális szórakoztatóeszközök nélkül, elvárjuk, hogy a nap bármelyik percében rendelkezésünkre álljanak. Ennek szellemében egyre kedvezőbb áron juthatunk például hordozható, TFT-képernyővel egybeépített, MPEG—4-kompatibilis DVD-lejátszókhoz is.

Airis DVD Portable LW259
Az Airis LW259-et színes, héthüvelykes kijelzővel szerelték fel, amely két ember számára még megfelelő nézőszöget biztosít. Ahogy az a hordozható lejátszóknál általános, felbontása kisebb a DVD képméreténél, így minőségveszteséggel jeleníti meg a képet (szerencsére a tévékimenetre már teljes minőségben történik a lejátszás). Kép- és hangbemenetet is kínál, így alkalmilag videomonitorként is bevethető.

A legtöbb ma használatos videoformátummal elboldogul, VCD-től a DVD-n át a DivX-ig. Képes lejátszani MP3-albumokat és a legújabb, DivX 6-os kódolású anyagokat is, viszont a DivX 6 menürendszerét már nem ismeri. Néhány apró extrával dicsekedhet, például szépen nagyít, és több léptékkel lassítva is le tud játszani. Ugyancsak ismeri a több hangsávot és feliratot tartalmazó AVI formátumokat is. A legtöbb európai nyelv feliratait olvashatóan megjeleníti, beleértve a dupla ékezetes magyar karaktereket is. Tápellátását a mellékelt hálózati és szivargyújtó-adapter, illetve 3600 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor biztosítja.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.