Hirdetés

Ajándék az eBay-ről



|

Egy angol vásárló 16 millió forintot kapott "ajándékba" az eBay-ről.

Hirdetés

 

35 000 forintért vett az eBay-en egy angol család egy PlayStation 2-t két játékkal. A konzollal a 16 éves gyereket szerették volna meglepni. A házhoz érkező dobozban a játékgép mellől hiányzott a két ígért lemez, azonban 44 000 angol font, azaz több mint 16 millió forint lapult a dobozban.

 

A család az ajándék összeget azonnal eljuttatta a legközelebbi rendőrségre, akik megőrzés alatt tartják azt, míg a vizsgálat eredményre nem vezet.

 

Az eBay szóvivője szokatlannak írta le az esetet, és megígérte, hogy mindenben segítik a nyomozást; és az ügyet, hogy az összeg, amely tévedésből került feladásra, visszakerüljön tulajdonosához.

 

Meglepő módon a 16 éves fiú legnagyobb bánata az volt, hogy a két ígért játék mellett a pénz volt a dobozban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.