Hirdetés

Alaplapgyártók októberi eredménye



|

Hirdetés

ECS: 153,68 millió dollár pénzügyi eredmény, -3,2% forgalmi változás. A cég több alaplapot értékesített, mint a vezető ASUS, az egyedüli probléma annak tudható be, hogy elhanyagolható volt a grafikus kártya, valamint a notebook értékesítés.

MSI: 183,3 millió dollár pénzügyi eredmény, 29,8% forgalmi változás. Nincs mit hozzátenni, nagyon erős volt ebben a hónapban is a grafikus kártyák, valamint az alaplapok eladási forgalma. Amióta olyan erős partnerekkel van kapcsolban, mint pl. a Dell, stabilizálódott a piaci pozíciója.

Gigabyte: 93,9 millió dollár pénzügyi eredmény, 23,6% forgalmi változás. Mivel csak alaplapokat, illetve grafikus kártyákat gyártanak, ezért a pénzügyi eredménye jóval a versenytársak alatt marad.

ASUSTek: 395,96 millió dollár pénzügyi eredmény, 9,9% forgalmi változás. Újra az értékesítés győztese. Köszönhető annak, hogy elkezdte a Sony számára a PlayStation2 gyártását, valamint az olcsó kategóriás ASRock alaplapok szállítását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.