Hirdetés

Állítható szűrővel az adatvédelemért



|

Hirdetés

Apró, fekete kockák hálója jelenik meg a megjelenített kép felett a technológiával ellátott képernyőkön, közölte a cég szóvivőnője, Szuzuki Midori. A technológia a képpontok elrendezését szabályozza a képernyőn, amelyet a fölé helyezett szűrővel, és a szűrési funkciót támogató vezérlővel kell felszerelni. Az elektronikus vezérlővel a felhasználó a legkülönfélébb látószöget tudja beállítani, attól függően, hogy egyedül, vagy társakkal közösen dolgozik a gép előtt.

A technológia látszólag szembe megy az LCD gyártók törekvésével, akik mind nagyobb látószögű panelt kívánnak forgalomba hozni - a legújabb modellek már 170 fokos látószöget biztosítanak. Viszont vannak olyan alkalmazások, amikor nem kívánatos, hogy a felhasználón kívül más is lássa a képernyőt - pl. bank automaták, notesz PC-k vagy mobiltelefon kijelzők esetében. A cég reményei szerint a technológiával felszerelt LCD-k tömeggyártása 2004 első felében indulhat meg. Pontos számításokat még nem végeztek, de egy 15 hüvelykes LCD árát kb. 15 ezer jennel (140 dollárral) drágítja meg a technológia.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.