Hirdetés

Anonim webtárhely RAR fájloknak



|

Itt a teljesen névtelen, ingyenes fájlcsere portál, feltöltés kizárólag RAR-ban!

Hirdetés

A rarhost két dolog miatt is különleges: még regisztrálnunk sem kell használatához, valamint csak RAR archívumokat pakolhatunk fel.

Nem kell megadnunk sem nevet, sem e-mail címet, elég megkeresni a fájlböngésző ablakban a felrakandó RAR-t, bekattintani a használati feltételeket elfogadó jelölőnégyzetet és már repülhet is fel az anyag a rar hostra. Legfeljebb 200 megabájtos fájlokat rakhatunk fel, igaz ezekből korlátlanul. Ebből adódik, hogy a site ígérete szerint így „bármekkora” archívumokat felpakolhatunk, ha azok 200 megásnál nem nagyobb darabokból állnak. Szerencsére a darabolást maga a WinRAR tömörítő is képes elvégezni, így evvel nincs sok dolgunk.



A felrakott fájlról két linket ad vissza a rar host. Az első linket elküldhetjük annak az ismerősünknek, akinek a felrakott fájlt szántuk. A második linket akkor használjuk, ha a már feleslegessé vált fájlt le szeretnénk törölni. A fájlok legfeljebb egy hónapig maradnak meg az utolsó letöltést követően a rar hoston, illetve akkor, ha senki sem töltötte le őket.

A szolgáltatásnak van egy szintén ingyenes, ám regisztrálást igénylő változata is. A regisztrálásért cserébe a fájlok két hónapig maradhatnak meg sértetlenül, illetve a feltöltő webes felületet is kap a már felrakott fájljainak rendezgetéséhez, törléséhez.

A rar host kizárólag legális, nem szerző joggal védett állományok felrakását engedélyezi, a feltételnek nem megfelelő állományokat törli.

Bata László



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.