Hirdetés

Antivírus konferencia Torontóban



|

Hirdetés

A világ 250 vezető antivírus kutatója a Rairmont Royal York hotelben adott egymásnak randevút a Virus Bulletin immár tizenharmadik éve megrendezett konferenciáján. David Perry, a Trend Micro oktatási igazgatója a szerdai nyitó koktél partin joggal mondta: „Jószerivel ebben a teremben van most a világ összes antivírus szakembere, most már csak egy finom kis féreg felbukkanása hiányzik!” Az idei konferencián előadásokat lehet majd hallani bűnügyi vizsgálatokról, az azonnali üzenő szolgáltatásokat célzó fenyegetésekről, és az emberi viselkedést (jelesül a hackerek viselkedését) hajtó indítékokról, de olyan technikai kérdésekről is, mint a víruskereső motorok teljesítménye és a polimorf víruskódok.

A spam is kiemelt fontosságot kap, különösen a nagy cégek biztonsági szakértői körében. Costin Raiu, a Kaspersky Labs képviselője ismerteti számukra levélszemetelők legújabb technikáit, melyekkel igyekeznek megtéveszteni a spamvadász technológiákat (hamis PGP aláírás, az előző levélváltásra hivatkozó hamis utalások stb). Az idei konferencia kiemelt témája az oktatás is. A patinás brit Open University képviselője pl. jövő májusban speciális kurzust indít az ártó szoftverekről, a „malverekről”. Összességében a Virus Bulletin c. havi szakmai folyóirat éves konferenciája jelentőségében azonos a Black Hat Briefing és a DefCon konferenciával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.