Hirdetés

Apple újdonságok: videós iPod, új iMac



|

Hirdetés

A filmek megjelenítéséről 2,5 hüvelyk átlójú, 320x240 pixel felbontású színes kijelző gondoskodik. Az új iPodok nem csak okosabbak az elődeiknél, hanem vékonyabbak és kevesebbet is fogyasztanak, az Apple állítása szerint az akkumulátoros üzemidő 15 óráról 20 órára növekedett. Az új iPod kétféle változatban lesz kapható, a 30 gigabájtos merevlemezzel szerelt modell 299 dollárért, a 60 gigabájtos kapacitású kivitel pedig 399 dollárért vásárolható meg az Egyesült Államokban.

Az iTunes zenebolt kínálatában már videoklipek is szerepenek, amelyeket darabonként 1,99 dollárért lehet megvásárolni, és legfeljebb 5 asztali gépen és korlátlan számú iPodban tárolni, azonban nem írhatók CD-re. Az iTunes ezen felül az ABC és a Disney Channel népszerű tévésorozatainak epizódjait is letöltésre kínálja.

Az új iPod mellett az Apple bemutatta legújabb asztali gépét, az új iMac G5 modelleket, amelyek külsejükben csak minimálisan térnek el a korábbi változatoktól: a gépek háza vékonyabb lett és a kijelző fölé beépítettek egy webkamerát. A legnagyobb újdonság talán, hogy a számítógépekhez az Apple egy infravörös távirányítót is mellékel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.