Hirdetés

Arc változtatás valós időben



|

Nincs túl messze, hogy az élő beszélgetéseket elárasszák a híres emberek alteregói.

Hirdetés

Az olyan online szórakozások, mint a Chatroulette, azért lehetnek sikeresek, mert a legkülönfélébb emberekkel sorsolhat össze minket a vakszerencse. Ennek természetesen megvan a maga rizikója, hiszen egyre többen vannak olyanok, akik szeretik mutogatni magukat, és ez kellemetlen perceket szülhet. Egy Barcelonában élő digitális művész, Arturo Castro, néhány szoftver kombinálásával annak az arcát varázsolja a sajátja helyére, akiét csak akarja.

Faces from arturo castro on Vimeo.

Természetesen a dolog még nem kelt tökéletes hatást, de egyértelműen látszik, hogy házi körülmények között is kidolgozható mindez. Ehhez szükség van a nyílt forráskódú openFrameworks-re, mely a kreatív kódolásért felelős, és ezt kell kombinálni a FaceTrackerrel, mely a virtuális arc kezelését irányítja. A végeredmény jelenleg még inkább vicces, mint megtévesztő, de ettől függetlenül érdekes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.