Hirdetés

Asztali merevlemezek tesztje



|

Hirdetés

Merevlemezeknél az ember hajlamos kevesebb időt és energiát fektetni abba, hogy kicsit alaposabban megvizsgálja, melyik a gyorsabb, megbízhatóbb, esetleg halkabb. Fókusztesztünkben bemutatjuk az idehaza legismertebb három gyártó normál ATA- és SATA-felületű termékeit.




Közel három év telt el a soros ATA (Serial ATA, SATA) szabvány bejelentése óta, és bő egy-másfél, amióta megjelentek az erre épülő első merevlemezek. Annak ellenére, hogy a szabványt létrehozó munkacsoport alapító és támogató tagjai között olyan cégeket találunk, mint a Dell, az IBM, az Intel, továbbá persze a nagy merevlemezgyártók, az új technológia szinte csigalassúsággal terjed - a szakma ebben az évben várja az igazi áttörő sikert és előretörést.



Tesztünkbe az alábbi termékeket válogattuk be:
  • Maxtor 6Y120M0 és 6Y120L0
  • Seagate ST3120026AS és ST3120022A
  • Samsung SP1213C és SP1213N

    A teljes cikk a 2004. szeptemberi számunkban olvasható.
  • Hirdetés

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.