Hirdetés

Átalakítás alatt is zavartalanul...



|

Ismét megújul a PC World Online, hogy még több kényelmesen fogyasztható, friss és érdekes információt nyújthassunk olvasóink számára.

Hirdetés

Az átalakítás célja ezúttal is az, hogy minél több friss és érdekes, ugyanakkor kényelmesen fogyasztható információt tudjunk nyújtani olvasóink számára. A weboldal főbb tartalmi részei változatlanok maradtak: továbbra is öt kiemelt témával várjuk az érdeklődőket, átrendeztük híreket megjelenését -- immáron 4 hírbe kukkanthat bele az olvasó -- és hangsúlyosabbá tettük a teszteket is. Megtartottuk a jól bevált Mobil és Tippek-trükkök rovatot, a friss letöltések és folyamatosan gyarapodó fórumtémák pedig kiköltöztek az oldal szélére. Ne feledkezzünk meg a friss adásokkal jelentkező PC World TV-ről sem!

Ezzel párhuzamosan megújulnak aloldalaink is: a cikkekben könnyen kereshető címkéket kínálunk, és ismét lehetővé tesszük, hogy az olvasók elmondhassák véleményüket egy-egy cikkről vagy azok témájáról. Az újonnan érkezőknek is igyekszünk segítséget nyújtani az eligazodásban: az oldalon több helyen is látható kis sárga körben levő felkiáltójelek további információval szolgálnak az oldal egy-egy részének működéséről vagy jelentéséről; csak mutassunk rá az egérmutatóval egy ilyen felkiáltójelre, és máris megjelennek a tudnivalók.

Az átalakítás -- mint általában -- némi felfordulással és kellemetlenséggel jár, ezekért, illetve az esetleges hibákért előre is elnézést kérünk! Igyekszünk mindent mihamarabb rendbe rakni, de ha valami nem működne, ne feledjék: a tetőn mindig dolgoznak, gyalogos forgalom a túloldalon!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.