Átalakul a Facebook üzenetküldője



|

Az e-mail-kliensekből megismert felülettel újít a Facebook.

Hamarosan frissül a Facebook Üzenetek oldala. Az új, dupla-paneles elrendezés a legutóbbi üzeneteket a képernyő bal oldalán szedi listába, a jobb oldalra pedig az olvasóablak kerül. Ha egy bal oldali elemre rákattintunk, akkor jobb oldalt az egész beszélgetés láthatóvá válik.

 

A frissítés a mostani héttel kezdődően a felhasználók egy kis csoportjához jut el, a teljes felhasználói tábor az elkövetkezendő hetekben próbálhatja ki az újdonságot. A beszélgetésekhez pluszban több fotó és hangulatjel is hozzáadható lesz.

 

A vizuális újítások mellett a keresés és a navigáció is fejlődik, ezentúl ugyanis a küldő neve és kulcsszó alapján is lehetőség van keresni. A navigációt több gyorsbillentyű is könnyíti majd. 

 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.