Hirdetés

Átalakulhat a Google Maps



|

A közelgő I/O konferencián valószínűleg mindenre fény derül.

Hirdetés

Egyre élénkebbek azok a szó-beszédek, amelyek szerint a Google úgy döntött, ideje kicsit felfrissíteni a Google Maps felhasználói felületét. Az átalakítás keretében állítólag eltűnik az oldalsó sáv, és minden szükséges tartalom a teljes képernyőn látható térképre kerül majd rá. Egy remek extra lesz, hogy a keresési találatokat úgy is szűrhetjük, hogy csak azokat lássuk, amiket mások ajánlanak, de akár a Google+-os köreinkre is szűkíthetjük. 

Merőben eltérő felületet kaphatunk, ha a Google tartja magát a terveihez. Ez már a legtöbb mobilkészüléken is jobban használható formát ígér, ugyanis a webóriás úgy döntött, nem kell több navigálásra használt gomb és sáv, ehelyett magára a térképre és a felületére helyezné a hangsúlyt. 

Persze ezek mellé nem maradhat el, hogy néhány új ikon és szövegstílus is díszítse a frissülő felületet. Azt egyelőre nem tudni, hogy mindezt mikor mutatja meg a Google hivatalosan is, de a közelgő I/O rendezvényük erre minden bizonnyal válasszal szolgálhat. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.