Hirdetés

Audigy 2 bejelentés



|

Hirdetés

A lista élen a kiváló 24 bites, 96 KHz-en történő hangrögzítési képesség áll. Ezt követi a világon egyedülálló Advanced Resolution DVD-Audio névre keresztelt, elképszető minőségű DVD-hangvisszaadás, ami egészen pontosan 24 bitet, 192 KHz-et jelent 106 decibeles jel-zaj arány mellett. Ha már úgyis ki kell dobnunk eddigi házimozi rendszerünket, hogy mindezt kellő minőségben élvezhessük, rögtön vásároljunk a Dolby Digital Surround EX szabványnak megfelelő 6.1-es hangfalakat, mert az Audigy 2 támogatja a hátul középen extra hangszóróval felálló összeállítást is, amely az eddigieknél is sokkal élethűbbé, lélegzetelállóvá varázsolja az élményt. A cég rendkívül büszke az elnyert THX-minősítésre, amely azt jelenti, hogy megfelel a hangminőséggelszemben támasztott legszigrúbb követelményeknek is.
A részletes bejelentés (angolul) a SoundBlaster.com aloldalán olvasható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.