Hirdetés

Augusztus 30-áig tart az őszi IDF



|

Hirdetés

San Jose-ban (Kalifornia) Intel Developer Forum néven. A félévente megrendezett konferencián az Intel ezúttal elsősorban a Pentium 4-es processzor legújabb, 1,9 illetve 2,0 GHz-es változataira helyezi a hangsúlyt. A számítógép gyártó óriáscégek többsége az IDF-en már be is mutatta a 26-án megjelent processzorokra épülő első rendszereit. Az eheti IDF-en először kerül bemutatásra a Pentium 4 mobil gépekbe szánt változata, de emellett az Intel fontos információkat fog közölni a mobil CPU-k új generációját képviselű, Banias kódnevű chipekről is, amelyek megjelenése 2003-ra várható. A konferencia egyik legfontosabb témája az új, fejlesztés alatt álló PC összeköttetési technológiák bevezetése.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.