Hirdetés

Az Adaptec megvásárolja a Snap Appliance-t



|

Hirdetés

Az ASIC és RAID gyártó Adaptec 91 milliót készpénzben és 9 milliót részvényben fizet a Snap Appliance-ért, amely egy új tároló rendszer divízió lesz az Adaptecen belül, élén a Snap Appliance vezérigazgatójával, Eric Kellyvel. Az új részleg várhatóan 40 millió dollárral gazdagítja a vásárló bevételét a jövő évben. Az Adaptecnek március 31-én lezárult legutóbbi negyedévében 450 millió dollár bevétele volt.

A vásárlással az Adaptec megszerzi a „képességet, hogy kezelni tudja a blokk és fájl adatokat” a Snap Appliance GuardianOS szoftver platformjának köszönhetően, amely a Snap NAS berendezéseibe ágyazva működik.

Az elmúlt másfél év során az Adaptec a külső tárolók felé bővítetten termékcsaládját. 2003 márciusában például 30 millió dollárért megszerezte a DAS tárolókat gyártó Eurologic Systems céget.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.