Hirdetés

Az AMD csúcsra tör



|

Hirdetés

Az AMD új chipkészlete lehetővé teszi az új nagyteljesítményű Athlon processzorok használatát , amelyek viszont képesek kihasználni a most megjelent DDR (double data rate) SDRAM előnyeit, amelyek hihetetlen 2,1 GBps sebességet ajánlanak. Ez azt jelenti, hogy az AMD DDR SDRAM-jával szerelt PC-k hasonló vagy nagyobb teljesítményekre képesek, mint az Intel bemutatás előtt álló Pentium 4-es processzora és a Rambus DRAM. A Rambus chip sokkal jobb teljesítményt kínál, de egyben sokkal drágább is, mint az SDRAM chipek. Más például japán gyártók egyelőre ódzkodnak az új technológiák megjelentetésétől, mert szerintük az így készült chipek olyannyira drágák, hogy kétséges a piacképességük..


Ez a DDR link nem a volt NDK-ba vezet

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.