Hirdetés

Az AMD végleg betör a notebook piacra?



|

Hirdetés

A társaság mobil Athlon és Duron processzorai egy-két olcsóbb kategóriájú gépet kivéve nem adtak hírt magukról. Az új Palomino maggal ellátott mobil Athlon processzorok egyes hírek szerint azonban mindent megváltoztathatnak. A processzorok még ebben a negyedévben megjelennek, és várhatóan minden jelenlegi, mobil CPU-nál magasabb órajelük lesz. A dual channel (kétcsatornás) PC2100 DDR-SDRAM interfész alkalmazásával az 1,3-1,4 GHz órajelű CPU processzor-memória adatátvitel sávszélessége 4,2 GB/s lesz, ami még a legnagyobb teljesítményű asztali gépeket is magamögé utasítja. A mobil Palomino végre megfelelően kis fogyasztással fog rendelkezni, amely elérésében az újfajta PowerNow! technológia is segít majd. A PowerNow! a CPU tápfeszültségét és órajelét állítja dinamikusan, az aktuális helyzetnek megfelelően.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.