Hirdetés

Az AOL erősítette a spamszűrést



|

Hirdetés

Az AOL kiszolgáló szinten blokkolja a kéretlen leveleket, de némely előfizetőjének felkínálja azt a lehetőséget is, hogy maguk finomítsák a szűrést. Eddig csak azok az előfizetők tudták testre szabni a szűrőt, akik a legújabb AOL szoftvert, az AOL 9.0 Optimized verziót használták. A cég kedden bejelentette, hogy kiterjesztette ezt a lehetőséget az AOL 8.0 Plus felhasználóira, és a következő hónapok során a 8.0, a 7.0, a 6.0 és a Mac OS X verziók felhasználóira. A testreszabáshoz csak be kell gépelni az AOL szoftverbe a „spam controls” szavakat, ez elvisz egy felületre, ahol módosítani lehet a beállításokat - pl. hogy a postafiókba csak a címlistán szereplőktől érkező levelek kerülhetnek, de blokkolni lehet a bizonyos szavakat tartalmazó üzeneteket is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.