Hirdetés

Az APC új szünetmentes tápegységei



|

Hirdetés

APC Back-UPS CS 350VA és 500 VA kifejezetten otthoni felhasználók és irodák számára tervezték és folyamatos feszültség-, illetve hardvervédelmet nyújtanak asztali számítógépek és perifériák számára. Emellett sok olyan tulajdonságuk van, maelyek általában a jóval drágább irodai alkalmazásra szánt egységekre jellemzőek. Ilyenek a fájlmentés, az automatikus leállítás, telefon / fax / modem és DSL vonalak védelme a túlfeszültség ellen. Az új termékek Magyarországon, Csehországban és Lengyelországban 2001 harmadik negyedévében kerülnek forgalomba.
Az APC Back-UPS ES 350VA és 500VA készülékeket kisebb üzleti egységek és vállalati környezetek számára tervezték. Képesek mind a Windows 3.x, 95, 98, Me, NT, 2000 vagy Macintosh OS9 (9.0.4 és magasabb) operációs rendszerek biztonságos leállítására a soros vagy az USB porton keresztül. A készülékek három szünetmentes és egy túlfeszültség-védelmi kimenetet, LED-es kijelzőt, valamint fax/modem és DSL túlfeszültségvédőt tartalmaznak.
APC Smart-UPS 1400RMXL az IP alapú hangátvitelt, telekommunikációs és egyéb kritikus alkalmazásokat megcélzó, mind szekrénybe szerelhető (háromegységnyi helyet foglal), mind összeépíthető kiszerelésben használható. Egy-egy egységbe, maximum tíz megnövelt áthidalási idejű akkumulátort lehet elhelyezni, amelyek mindegyike 2 egység magas. Ezáltal egy nagy teljesítményű és futás közben is skálázható megoldást kapunk.
Az APC Smart-UPS 3 kVA XL a kifejezetten szekrénybe szerelhető szerverek ellátásához tervezték. A két utóbbi készülék tartalmazza az APC PowerChute plus tápellátás felügyelő programot, amely a számítógépek automatikus, felügyelet nélküli leállítását végzi, valamint fontos diagnosztizáló és távmenedzselési eszközöket tartalmaz.
Ezeken az új termékeken kívül az APC bemutatta a MasterSwitch Vertical Mount-ot (VM), Environmental Monitoring Unit egységet, amely a páratartalom, a hőmérséklet és tetszőleges, a felhasználó által definiált egyéb bemenetek távoli menedzselésére képes, valamint az APC Symmetra Power Array RM 8-12 kVA készülékeről is fellebentették a fátylat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.