Hirdetés

Az egységes hírközlési törvény csökkentheti a telefonálás költségeit



|

Hirdetés

Március 26-ától a parlament megkezdi a törvénytervezet általános vitáját, de ugyanakkor folyamatosan készítik a törvényhez tartozó végrehajtási rendeleteket, költségszámításokat, illetve a lehetséges hatástanulmányokat. A kabinet szerint a hírközlési törvény liberalizációja elősegíti, hogy a felhasználok olcsóbb és gyorsabb szolgáltatásokat vehessenek igénybe, mert a módosítást követően minden szolgáltató számára nőni fog a piaci verseny. Stumpf István a legégetőbb problémának a telefonálás magas árát tartja, melyek nemcsak hozzáférési, de szociális problémákat is felvethetnek, elmondása szerint a kormány kísérletet tesz a tarifák féken tartására. [www.mobilforum.hu]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.