Hirdetés

Az első peer-to-peer konferencia kénytelen nélkülözni a Napster vezetőit



|

Hirdetés

Természetesen a Napsterről van szó, amely a San Francisco-i esemény sztárja lehetett volna, de távol maradt. Pedig arra a vitára, amelyben a P2P filozófia mentén kialakított modellek üzleti hasznáról folyt a szó, sokan csak azért jelentek meg, hogy a Napster vezetőinek véleményét hallhassák. Bár a konferencia szóvivője cáfolta, hogy lenne összefüggés a távolmaradás és a Napstert a minap elmarasztaló ítélet között, helyszíni jelentések szerint az okok között biztosan első helyen szerepelt, hogy a Napster ügyvédei azt tanácsolták a menedzsereknek: a jelenlegi helyzetben legjobb, ha nem szólnak nyilvánosan egy árva szót sem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.