Hirdetés

Az IBM új csúcskategóriás notebook családot jelentett be



|

Hirdetés

A ThinkPad A sorozat az új Pentium 4 mobil processzor köré fog épülni, a tervek szerint egyelőre 1.7 GHz-es lesz a legerősebb változat., 256 MB DDR (double data rate) SDRAM (Synchronous Dynamic RAM) memóriával. Igen széles a választható videokártyák választéka, az ATi igen nagyteljesítményű Mobility Fire GL 7800 3D is szerepel a listán. Háttértároló kapacitásra sem lehet panasz, hiszen 60 GB-os egységekre számíthatunk. Választható lesz Bluetooth, vagy 802.11b drótnélküli technológia, és a kijelző impozáns 15 colos mérete is figyelemreméltó. Az árak 3.400 és 3.800$ közé várhatók. Magyarországi megjelenésükről és áraikról egyelőre nincs hír.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.