Hirdetés

Az Intel bemutatta a mobil Pentium 4 CPU-t



|

Hirdetés

Az IDF-en bemutatásra került Mobile Pentium 4 processzor 2 GHz-en működött, és 180 nm-es eljárással készült. A piacon a jövő év elején megjelenő változatok azonban már az új, 130 nm-es eljárással fognak készülni, és órajelük kezdetben csak 1,5 GHz lesz. Ezen utóbbi változatok mintapéldányait az Intel már el is kezdte szállítani a notebook gyártókhoz, hogy a cégeknek elég idejük legyen a Pentium 4 mobil változatára épülő notebookok kifejlesztésére. Az első Pentium 4-alapú hordozható számítógépek a jövő év első felében jelennek meg 1,5 GHz órajellel, amelyeket még a jövő év vége előtt követnek a 130 nm-es, 2 GHz-es processzorra épülő változatok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.