Hirdetés

Az Intel szerint a Pentium 4 sebessége egy éven beül eléri a 2 GHz-et



|

Hirdetés

A Pentium 4, amely öt év óta az első új alapokon építkező terméke az Intelnek, várhatóan pár héten belül jelenik meg a piacon, egyelőre csak 1,4 GHz-es sebességgel. Kezdetben természetesen a high-end PC-ket látják el az új chipekkel, de a jövő év második felére már a szélesebb közönség számára is elérhető eszközökben is megjelenik az új processzor. Az Intel várakozásai szerint a jövő év vége előtt már 1500 dollár körüli áron hozzá lehet majd jutni egy P4-es rendszerhez.
A jelenlegi leggyorsabb 1 GHz-es Pentium III-nál az új chip általános teljesítményében 25 százalékkal, az MP3 audiódekódolásban 50 százalékkal, a videodekódolásban (például az olyan játékok esetében mint a Quake III) 44 százalékkal nyújt többet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.