Hirdetés

Az Office esze



|

Hirdetés

Néhány évvel ezelőtt nagy felzúdulást váltott ki, amikor a Microsoft az Office-ban bevezette az intelligens címkéket (lánykori nevükön Smart Tageket). Sok felhasználó rémesen tolakodónak érezte őket, és olyan érvek is elhangzottak, hogy amikor az ember egyszerű levelet fogalmaz, nem kíváncsi a részvényárfolyamokra – mi szükség lenne akkor ezekre a fránya intelligens címkékre? Az intelligens címkék azonban minden ellenkező híreszteléssel szemben igen hasznosak tudnak lenni. Kiválóan kordában tarthatjuk velük például az Automatikus javítás funkciót, amely legalább annyi borsot tör a felhasználók orra alá.




Ha a Word automatikusan átjavít egy szót, amit pedig szántszándékkal írtunk úgy, ahogy írtunk, a - billentyűparancs leütésével érvényteleníthetjük a szövegszerkesztő módosítását, és visszaállíthatjuk az általunk beírt eredeti változatot.

A teljes cikk a 2004. szeptemberi számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.