Hirdetés

Ballmer: Az Internet jövője az integrációban van



|

Hirdetés

Steve Ballmer miközben egy szót sem ejtett a Microsoft elleni hackertámadásról, egy pénteki stockholmi előadáson kifejtette, hogy az Internet ma már a harmadik generációs korszakát éli, amelyben a vállalatok már arra fókuszálnak, hogy miképpen tudnak pénzt csinálni, hogyan alakíthatják át magukat és hogyan integrálhatják az új lehetőségeket az Internet segítségével. Kifejtette, hogy ez a korszak a hosszú távú befektetéseké: "Itt nincsenek azonnali sikerek, hanem sokkal inkább arról van szó, hogy miként kell építeni az üzletet az Internet segítségével hosszú távon." A hálózati technológia jövője pedig a különböző website-ok, szolgáltatások és hardver eszközök szoros együttműködésében van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.