Hirdetés

Bécsben is céget alapít a KÜRT



|

Hirdetés

A magyarországi KÜRT Rt., a KUERT Information Security Group (ISG) alapítója, májusig második leányvállalatát is megnyitja az Unió határain belül, Németország után Ausztriában. A vállalat a világszerte elismert adatmentési és információbiztonsági technológiáinak az EU-ba történő exportálásával jelenős értékkel járul hozzá az Unió fejlődéséhez.

A magyarországi KÜRT Rt., a KUERT ISG alapítója, 15 évvel ezelőtt kezdte meg működését. A világon az elsők között fejlesztette ki adatmentési technológiáját, amellyel szinte azonnal a világ adatmentő cégeinek élvonalába került, és kiérdemelte a nemzetközi sajtó elismerését (Business Week, The Guardian, CNN, stb.). A KÜRT Rt. a világ minden részéről kap megbízásokat, a legnagyobb vállalatóriások (autógyártók, olajvállalatok, stb.) szerepelnek referencialistáján, és a közelmúltban végezte el harmincezredik adatmentését. Az adatmentés mellett 1997-től a megelőzés módozatainak kutatása is bekerült a cég tevékenységeinek homlokterébe. A kutatások eredményeként megszületett az IBiT, az Informatikai Biztonsági Technológia, amely azóta a nemzetközi porondon is bizonyította versenyképességét. Az IBiT egy átfogó, a KÜRT sokéves adatvédelmi, adatvesztési esetekkel kapcsolatos tapasztalatára és tudásbázisára, valamint nemzetközi szabványokra, ajánlásokra alapozott módszertan.

Mára a KÜRT, illetve a most már több cégből álló KUERT ISG, nemzetközi hírű, multinacionális informatikai vállalkozássá nőtte ki magát. A világ vezető adatmentő cégei közé tartozik, és Európa 10 országában segít tanácsadói révén biztonságosabbá tenni a nagyvállalatok, pénzintézetek működését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.