Hirdetés

Bemutatkozott a Sony PSX konzolja



|

Hirdetés

A 160 gigabájtos merevvel felszerelt verzió ára 79800 jen (719 dollár) lesz, amely 204 órányi tévéműsort képes rögzíteni, de készül 250 gigabájtos verzió is 99800 jenért. A cég vezérigazgatója, Idei Nobujuki májusban arról beszélt, hogy az lesz a Sony elektronikai üzletágának egyik növekedési stratégiája, hogy integrálják a cég legtöbb hasznot hozó játék divízióval. A Sony a PSX-et fogyasztói elektronikai termékként kívánja reklámozni, afféle multimédiás szórakoztató konzolként, amellyel játszani, zenét hallgatni és filmet nézni is lehet.

A cég azt tervezi, hogy 500 milliárd jent invesztál a következő három évben félvezető fejlesztésbe, így új PlayStation gépébe szánt nagyteljesítményű - egyelőre „cell” kódnéven futó - mikroprocesszora kifejlesztésébe is, melyben részt vesz a Toshiba és az IBM is. A cég azt tervezi, hogy a „cell” globális standard lesz a nagysebességű internet korának szórakoztató elektronikájában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.