Hirdetés

Bemutatták a jövő Tablet PC-it és PDA-it



|

Hirdetés

Az új fejlesztői eszközök lehetővé teszik a cégeknek, hogy szögletes sarkú kijelzős PDA-kat készítsenek, az eddigi lekerekítettek helyett. Az új eszközök képesek lesznek a 640x480-as teljes VGA felbontásra, a Pocket PC-k mai mindössze 320x240 pixelre korlátozott felbontása helyett. Továbbá az alkalmazások következő generációja képes lesz mind függőleges, mind pedig vízszintes módban a megjelenítésre. A programozói eszközök következő változata lehetővé teszi majd a mérnökök számára, hogy könnyen létrehozhassák az asztali alkalmazások mobil változatait.

Mint a Microsoft illetékesei elmondták, ugyanazt a fejlesztői környezetet alkalmazhatják majd mindkét eszközre. A Tablet-ek jövőjével kapcsolatban elég szűk szavúak voltak. Annyit közöltek, hogy a következő év első felében jelentetik meg a Lonestar névre hallgató operációs rendszerüket, ami Windows XP Tablet PC változata. A benne található újításokról pedig csak annyit árultak el, hogy javítottak az írás felismerő képességein és mint mondták sok más nagyon ügyes újítással látták el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.