Hirdetés

BenQ-Siemens S68 - 13 mm vastagság



|

Hirdetés

A mindössze 13 mm vastag, könnyen kezelhető készülék valódi mestermű, matt színű, csiszolt alumínium előlappal és fekete, finom tapintású anyagból készült hátlappal rendelkezik, így nemcsak a szemet gyönyörködteti, hanem kézbe fogni is kellemes érzés. A BenQ-Siemens S68 a mobilkommunikáció alapfunkcióit, elsősorban a hangátvitelt helyezi előtérbe. A készülék nem tartalmaz kamerát vagy videolejátszót, ehelyett a könnyű használatra, az eleganciára és a legkiválóbb minőségre helyezi a hangsúlyt. Az S68 esetében az innováció nem a bonyolult részletekben, hanem a felhasználók szükségleteit kielégítő technológiában nyilvánul meg.

A menürendszer könnyen áttekinthető, és a grafikus ikonok leegyszerűsítik a navigációt. A készülék oldalán lévő gyorstárcsázó gomb segítségével azonnal felhívhatjuk a legfontosabb számokat. A szövegek könnyen olvashatók a nagyméretű, 1,8"-es, 132 x176 pixeles, 262 ezer színű, transzflektív kijelzőn. A mobiltelefon kétmikrofonos rendszerrel, beépített kihangosító funkcióval és 64 szólamú csengőhangokkal rendelkezik, kielégítve a hangminőség iránti legmagasabb elvárásokat. A készülék ezenkívül diktafonként is használható, így a fáradságos munkával begépelt SMS helyett hangüzenetünket könnyen elküldhetjük MMS-ben.
A beépített szervező gyorsan és egyszerűen összehangolható a DSC-100 Desktop SyncStation-ön keresztül a PC-n futó Outlookkal vagy Lotus Notes-al, a Bluetooth-nak köszönhetően akár kábel használata nélkül is, így a telefon adatai folyamatosan frissíthetők. Az S68 csiszolt alumínium színben lesz elérhető, várhatóan 2006 első félévében. Mindhárom készülékhez Bluetooth-os kiegészítők széles választéka csatlakoztatható. Az EF81-eshez a különleges formatervezésű HHB-160 Bluetooth Komfort fülhallgató, az S88-hoz a HHB-130/131-es Bluetooth headset vagy a HKW-700 autós kihangosító, míg az S68-hoz az új, divatos megjelenésű Bluetooth HHB-100 fülhallgató és a HHB-600 Bluetooth autóskészlet kapható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.