Hirdetés

BenQ-Siemens S88 - felsőkategóriás üzleti készülék



|

Hirdetés

Az S88 a multimédiás funkciók teljes választékát kínálja. A 2.0 megapixeles, autofókusszal, 16-szoros digitális zoommal és LED-del ellátott beépített kamera segítségével még zárt térben vagy kevés fénynél is tökéletes minőségű képeket készíthetünk. A telefon a valódi digitális kamerákhoz hasonlóan vízszintes helyzetben is tartható fényképezés közben. A beépített fotószerkesztővel elvégezhetjük az utómunkálatokat a képeken, a PictBridge funkció segítségével pedig azonnal átküldhetjük a kész képet egy fotónyomtatóra.

Az S88-ba egy nagyteljesítményű videokamerát is beépítettek, amellyel hosszabb képsorokat is rögzíthetünk MPEG4 formátumban. Az ehhez szükséges tárhelyet a 16 MB-os belső memória biztosítja, amelyet a Micro SD kártyával növelhetünk meg. A rögzített felvételek azonnal visszanézhetőek a mobiltelefon kijelzőjén: a fotók és a videók tökéletes minőségben jelennek meg a 2.0"-es, 176 x 220 pixeles, 262 ezer színű aktív mátrix OLED kijelzőn.
Az S88 hangminősége is első osztályú. A beépített MP3-lejátszó és a memóriakímélő AAC+ és AMR formátumok gondoskodnak arról, hogy az irodába menet vagy sportolás közben zenét hallgathassunk. A telefonhoz tartozó fülhallgató 3D surround hangzása kiváló minőségű zenét biztosít, a beépített hangszínszabályozó pedig lehetővé teszi, hogy a rádiójátékok, a pop vagy a klasszikus zeneszámok is mindig a legtökéletesebb minőségben szólaljanak meg. A telefon sokrétű funkciói minőségi, elegáns megjelenéssel párosulnak. A BenQ-Siemens S88 készülék előre láthatólag 2006 első félévében lesz megvásárolható a hazai üzletekben.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.