Hirdetés

Bezárt a PC World webshopja



|

Következőre az őszi PlayIT alkalmából lehet majd böngészni a boltot.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben újból elérhető volt a PC World saját webshopja, amelyben akciós PC World és GameStar előfizetések mellé lehetett ingyenes vagy akciós vagyontárgyakat választani. A kezdeményezés óriási sikert aratott, az ősszel megrendezésre kerülő következő PlayIT kiállításig ma pihenőre küldtük a piacteret.
 

Hirdetés


Ettől függetlenül a magazinjainkra természetesen bármikor elő lehet fizetni: a hagyományos nyomtatott Computerworld, GameStar és PC World lapokat a MédiaShopban lehet percek alatt megrendelni, míg a digitális változatok iránt érdeklődők a DigitalStandon szerezhetik be az olvasnivalót.


Kiemelendő, hogy GameStar és PC World digitális előfizetés esetén lehetőség olyan konstrukciót is választani, amelyek esetében az újságok DVD mellékleteinek tartalma is letölthetővé válik; a mellékletet nélkülöző kiadás természetesen olcsóbb.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.