Hirdetés

Bill Gates szerint a JegesVihar maga a forradalom az interneten



|

Hirdetés

Bill Gates a cég vezetője szerint valószínűleg ez a legfontosabb építőkocka szolgáltatás a .NET fejlesztésében. Sőt: „Ez egy forradalom, amelyben a felhasználók kreativitása és eszközeik ereje egyaránt felhasználható.” A HailStorm segítségével XML alapú webes szolgáltatások hozhatók létre, amelyek aztán különféle eszközökkel – PC-kkel, PDA-kkal, webtáblákkal, set top boxokkal, stb. – is igénybe vehetők. A Microsoft elképzelései szerint az összesen 14 szolgáltatást tartalmazó HailStorm hozzásegíti a felhasználókat, hogy bárhonnan és különféle eszközökkel elérhessék online tárolt adataikat: a naptárjukat, a telefonkönyveket, a címlistákat, stb.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.