Hirdetés

Blokkolja a nemzetközi látogatókat a Hulu



|

Valószínűleg a kiadók nyomására lettek letiltva a VPN-t használók.

Hirdetés

Szerencsére a szoftverek és zenék digitális vásárlása már jó ideje hazánkban sem jelent nagy problémát, azonban a tévésorozatok és filmek online streamelését lehetővé tevő szolgáltatások továbbra sem érhetőek el. Az élelmesek VPN (virtual private network) kapcsolat használatával eddig mindig kikerülhették a régiókorlátozást, bár így a streamelő szolgáltatás havidíja mellett pluszban egy megfelelő sávszélességet nyújtó VPN-ért is kinyithatták a pénztárcájukat.
 

Hirdetés


Legjobb tudomásunk szerint a Netflix hírünk írásakor továbbra is tökéletesen használható volt VPN segítségével, azonban a rivális Hulura előfizetettek pórul jártak: a cég mindenféle előzetes tájékoztatás nélkül blokkolta az összes nagyobb és ismert VPN által használt IP-tartományt. Ugyan ez puszta spekuláció, ám jó eséllyel a tartalmak jogtulajdonosai lehetnek az akció hátterében.


A művelet mellékterméke, hogy a valamilyen okból az USA területén belül VPN-t használók sem feltétlenül képesek az ismert virtuális magánhálózatok segítségével elérni a szolgáltatást, noha ők valóban az Egyesült Államok területén tartózkodnak.


(Forrás: TorrentFreak)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.