Hirdetés

Boltokban az Adobe Acrobat 7.0



|

Hirdetés

Az Acrobat 7.0, az Adobe Intelligent Document Platform legújabb frissítése segítségével a felhasználók több forrásból állíthatnak elő dokumentumokat, intelligens űrlapokat készíthetnek, és biztonságosabban dolgozhatnak projektjeiken a tűzfal mindkét oldalán.

Az Acrobat 7.0 termékcsalád az ügyfelek konkrét munkafolyamatainak kielégítésére kínál különböző funkciókat. Az Acrobat 7.0 Professional a mérnöki és tervezési dokumentumoknál biztosít fejlettebb ellenőrzési lehetőségeket a speciális programokra, így például CAD és kiadványszerkesztő alkalmazásokra támaszkodó műszaki és kreatív munkacsoportok számára. Az Acrobat 7.0 Standard ideális minden méretű szervezet számára, ahol kulcsfontosságú a mindennapi álományokban, az elektronikus levelekbenl és web oldalakon tárolt információk menedzselése, felhasználása és megosztása. A csak licenszelhető Acrobat Elements termék segítségével a nagyvállalatok a biztonságosabb dokumentumtovábbítás érdekében az Adobe PDF készítés lehetőségét vihetik minden munkaállomásra.




Az Adobe szintén bejelentette az Adobe Reader 7.0 változatát, beleértve a program Linux operációs rendszerre szánt béta változatát. Az Adobe Reader 7.0 ingyenesen letölthető a www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html oldalról.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.