Hirdetés

Böngészőújdonságok: Maxthon 3.0, Firefox 3.6.9 és 4.0



|

Fontos frissítések a legújabb Firefoxban, megérkezett a 4.0 ötödik bétája.

Hirdetés

Frissült a 3.6-os Firefox, amely immáron 3.6.9-es verziószámmal érhető el. 14 biztonsági javítás került az új változatba, amelyből 10 kritikus besorolással rendelkezik. Emiatt mindenképp ajánlatos frissíteni azoknak a felhasználóknak, akik a Firefox böngészőt preferálják. A változtatások listája itt tekinthető meg, a legújabb verzió pedig innen tölthető le, magyar nyelven is.

 

A Firefox 4.0 is új kiadással büszkélkedhet: megérkezett a böngészőprogram ötödik bétája. Immáron alapértelmezett a Direct2D gyorsítás, feltéve, hogy gépünk támogatja a DirectX 10-et, és Windows 7 fut rajta. A HSTS biztonsági protokollal is frissített alkalmazás ezen a linken érhető el, magyarul is.

 

További böngészőújdonság a Maxthon 3.0. A hosszú életű, Internet Explorer-alapú böngésző a Microsoft által fejlesztett és használt Trident engine-t alkalmazta, azonban a 3.0-ás verzió már dupla engine-nel szolgálja ki a felhasználókat. A Trident motorhoz a WebKit is csatlakozott, amelyet a Chrome-ban és a Safariban használnak.

 

A dupla motornak hála a Maxthon 3.0 állítólag nagyon gyors, és pontosabban tölti be a weblapokat, mint riválisai. A böngésző automatikusan vált a motorok között, így a felhasználónak nem kell emiatt aggódnia. A számos, beépített extra szolgáltatással rendelkező Maxthon 3.0 innen letölthető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.