Hirdetés

Bővül az [origo>play] Zeneáruház kínálata



|

Hirdetés


Az Axelero Internet, Magyarország legnépszerűbb portáljának, az [origo]-nak kiadója szeptember 29-én megállapodást írt alá a Warner Music Hungary nemzetközi kiadóval, majd október 11-én az EMI Hungary-vel, amely alapján az [origo>play] Zeneáruházában elérhetővé válik a két kiadó nemzetközi és hazai repertoárja az Axelero online zeneletöltő szolgáltatásában. A Zeneáruházában jelenleg elérhető körülbelül 5000 szám a két megállapodást követően több mint 100 000-re bővül, és folyamatosan frissül a két kiadó újonnan megjelentetett számaival. Az új tartalomhoz az eddiginél szélesebb körű felhasználói jogokat és egy új fizetési módszert is kínál az Axelero.




A most bejelentett megállapodásnak köszönhetően a májusban elindított [origo>play] Zeneáruház az eddigi 20 kis és közepes méretű hazai kiadó közel 5000, jellemzően hazai zeneszámból álló kínálatát szélesíti sokszorosára, egy újabb lépést téve a valódi szélessávú tartalmat nyújtó második generációs internet felé. Az április közepén bemutatott első hazai strukturált szélessávú tartalomszolgáltatás, az [origo>play] portál keretében működő internetes áruház nemcsak hazai viszonylatban egyedülálló, hanem az EU-hoz a közelmúltban csatlakozó közép-európai országok közül is először itt valósul meg ilyen széleskörű zenei tartalmat nyújtó internetes szolgáltatás.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.