Hirdetés

Bővülő [freemail] szolgáltatások

|

Hirdetés

A hazai internetes felületű levelezőrendszerek közül elsőként a [freemail] extrában nyílik lehetőség akár 1 GB-os fájl elküldésére.

Megújult és több szolgáltatást foglal magába a [freemail] extra szolgáltatása. Az előfizetőknek 1 GB-ra emelkedik a felhasználható tárhely az elektronikus postaládájukban, továbbá e szolgáltatás használói akár 1 GB-os fájlt küldhetnek az internetes levelezőrendszeren keresztül.

Az óriáslevél funkció mellett nő az alaplevélként küldhető levelek illetve az egyes fogadható levelek mérete is, ezek egyaránt 10-10 MB-ra változnak. A kéretlen levelek ellen 5 fokozatú skálán állítható spamszűrést vehetnek igénybe a felhasználók. Az igényeknek és a spam-ek erősségének megfelelően az előfizetők mappába gyűjtethetik vagy teljesen blokkoltathatják a nem kívánatos, többnyire reklámtartalmú leveleket.

A megújulással egy időben, egy nyári akció keretében az extra szolgáltatásra július végéig előfizetők 1 hónap havidíjáért - azaz ötszáz forintért - 3 hónapig vehetik igénybe a plusz tárhelyet, az óriáslevél szolgáltatást és a spamszűrést. Az extra szolgáltatásra a felhasználók bankkártyás fizetéssel, SMS-ben vagy hamarosan T-Mobile mobil vásárlással fizethetnek elő. Újdonság az is, hogy a szolgáltatások 3, 6 és 12 hónapos konstrukcióban is megrendelhetők.

Változások történnek a [freemail] levelezőrendszerében is. Emelkedik az ingyenesen felhasználható tárhely a több mint 2,18 millió postafiókban, a jelenlegi 5 MB helyett 25 MB-ot tárolhatnak díjmentesen az elektronikus postaládákban. A küldött levelek maximális mérete 1 + 1 MB-ról 5 MB-ra, a fogadott leveleké pedig 10 MB-ra nő.

Újdonság a spamszűrés bevezetése, az új szolgáltatás védelmet nyújt a kiemelten és az egyértelműen gyanús kéretlen levelek ellen. A [freemail] nóvumai közé tartozik, hogy a több postafiókkal rendelkező felhasználók egyszerűbben kezelhetik párhuzamosan levelesládáikat, az új belépők regisztrációját pedig alternatív felhasználónevek felajánlásával segítik. Változik a kezelési felület külseje, belépési oldala is.

Ügyfélszolgálati változás!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://pcworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.