Hirdetés

Bővülő szolgáltatások az Albacompnál



|

Hirdetés

Az üzletág az alkalmazásfejlesztési és rendszerbevezetéshez, üzleti intelligenciához kapcsolódó tevékenység mellett ezentúl stratégiai informatikai tanácsadási szolgáltatásokat is nyújt ügyfeleinek. A konzultációs üzletág, ezen belül az újonnan megalakult informatikai stratégiai csoport alapvető célkitűzése, hogy valóban átfogó, magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítson mind az üzleti szféra, mind pedig az államigazgatás szereplői részére.

A csoport tanácsadói különös figyelmet fordítanak az ügyfelek specifikus igényeire és elvárásaira, ennek megfelelően testre szabott megoldásokat kínálnak a szervezetek, intézmények előtt álló informatikai feladatok végrehajtásához. Az informatikai stratégia csoport rendelkezésére álló módszertanok hatékonyan támogatják a projektek legjobb gyakorlat szerinti lebonyolítását.

"Az Albacomp az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt fektet szolgáltatási portfóliójának bővítésére, amely törekvés részeként tavaly létrehoztuk konzultációs üzletágunkat - nyilatkozta Deme Csaba, az Albacomp Rt. kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettese. "A vállalat fejlődésének kulcsfontosságú eleme a szolgáltatási terület erősítése, ezért alakult meg most az informatikai stratégiai csoport. Az új csoporttal szemben nagyok az elvárásaink: nem csupán az ebből a területből származó árbevétellel számolunk, hanem azzal is, hogy munkájuk révén a többi üzletág árbevétele is növekedni fog" - tette hozzá Deme Csaba.

"Nagy a verseny az informatikai és stratégiai tanácsadás terén, de az Albacomp informatikai stratégiai csoportjának van egy óriási előnye a konkurenciához képest. Az Albacomp ugyanis - hazai viszonylatban szinte egyedülálló módon - az informatikai palettának szinte minden elemére tud megoldást kínálni. Így a most hozzánk érkezett szakemberek feladata az lesz, hogy éljenek ezzel a versenyelőnnyel" - mondta el Strommer Pál, az Albacomp Rt. konzultációs vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.