Hirdetés

Bővült a Macromedia MX családja



|

Hirdetés

A cég főtechnológusa elmondta, hogy másfél éves munkával nagyot léptek egy interaktívabb világháló felé. Ehhez a szakértő szerint jó kliens- és szervertechnológiára van szükség, kényelmes, gyors, rugalmas tervező eszközök mellett. Ebben a felosztásban a kliens a Flash MX, amelynek központi szerepe van.

A második komponens a a .Net kezdeményezést támogató ColdFusion MX, amivel a termék egyedi alkalmazásszerverből olyanná válik, amely együtt tud dolgozni a J2EE alkalmazásszerverekkel, így megkönnyíti a webes alkalmazások és szolgáltatások fejlesztését. A termékhez tartozik a Flash Remoting szerverszoftver, amellyel olyan Flash alkalmazások fejleszthetők ki, amelyek együttműködnek különböző webszolgáltatásokkal. A termék fut Windowson. Linuxon, Solarison és HP-UX-on, és együttműködik az IBM, a BEA és az iPlanet alkalmazásszervereivel.

A harmadik fontos komponens a Dreamweaver és a Fireworks MX-verziója. A Dreamweaver MX immár szorosan integrál négy eddig különálló terméket, a Dreamweavert, a Dreamweaver UltraDevet, a ColdFusion Studiót és a HomeSite-ot, amelyek immár közös kódon osztoznak. A Fireworks MX támogatja az XML-t, megkönnyíti a grafikák és a HTML bevitelét más alkalmazásokba.

Végül a cég bejelentette a Studio MX termékkészletet, amelyben megtalálható a Dreamweaver MX, a ColdFusion MX Server Developer Edition, a Fireworks MX, a Flash MX és a Freehand 10 illusztrációs csomag. Mindezekhez a cég egy közös munkateret kínál, MX Workspace néven.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.