Hirdetés

Buffalo router 1300 Mbps-os sebességgel



|

Az új AirStation a még nem véglegesített 802.11ac technológiát használja.

Hirdetés

A következőgenerációs, 802.11ac szabvány várhatóan csak az idei év végén lesz kész és végleges, azonban a Buffalo már be is mutatott egy routert, amely kihasználja a technológia adta lehetőségeket: ez az AirStation WZR-1750H.

 

Az 5G Wi-Fi néven is ismert újítást használó eszköz vezeték nélküli sebessége eléri az 1300 megabit per másodpercet. A router a korábbi szabványokkal is kompatibilis (450 Mbps-ig), és öt gigabites Ethernet portot kínál.

 

Az új szabvány előnyeit kihasználó AirStation WZR-1750H várható ára egyelőre nem ismert, és a megjelenéséről is csak annyit tudni, hogy az eszköz valamikor az év második felében kerülhet a boltok polcaira.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.