Hirdetés

Chatdobozos levélíróval újított a Gmail



|

A funkciót használva új üzenet írása közben navigálni lehet a meglévő levelek közt.

Hirdetés

Az elmúlt egy-két nap során fokozatosan a legtöbb Google felhasználó számára elérhetővé vált a Gmail webes felületének legújabb funkcionális újdonsága, a csevegődobozra hasonlító levélíró felület. A megoldás előnye, hogy a mindig látható dobozt használva levélírás közben nyugodtan lehet kattintgatni a mappák és levelek közt, amely jelentősen kényelmesebbé teszi a meglévő tartalmak megtekintését, ha azok relevánsak valamiért az elküldendő levél szövegezésekor.


A funkció beüzemelése rendkívül egyszerű, csupán be kell jelentkezni a levelező webes felületére, majd a Levélírás gombra kell kattintani. Ezek után a Gmail felteszi a kérdést, hogy be kívánjuk-e kapcsolni, igenlő válasz esetén pedig elsőként megjelenik egy felület, amely röviden bemutatja az újdonság kezelését.


Természetesen a hagyományos, teljes oldalas levélíróra is bármikor vissza lehet váltani, ehhez a doboz jobb sarkában lévő nyílra kell kattintani, majd a megjelenő menüben ki kell választani a vonatkozó opciót. A doboz érdekessége, hogy a címsávjában három ikon is található: az elsővel minimalizálni lehet a felületet, a másodikkal új böngészőablakba lehet küldeni, harmadikkal pedig be lehet zárni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.