Hirdetés

Chenbro PC61166 ház igazi különlegesség



|

Hirdetés

A Chenbro PC61166 miditorony háza minden kritériumnak tökéletesen megfelel, sőt a „betörésbiztos” házépítés iskolapéldáját mutatja be ez a típus. Futurisztikus megjelenésével elsősorban a fiatalabb korosztályt célozza meg, az űrkorszakot idéző előlap mellett, a speciális formájú oldalablak igazán egyedivé teszi a gépet. Egy belső fénycsővel megspékelve nagyon érdekes fényhatás érhető el. A homlokzaton találjuk külső USB, FireWire és hangkivezetéseket, így nem muszáj többet a gép háta mögé bújnunk, ha csatlakoztatni szeretnénk egy újabb eszközt.





A gép külső kialakítása mellett a „belső értékei” magával ragadóak, ugyanis az alaplapon kívül – amit célszerű csavarral rögzíteni a talapzathoz, nincs szükség semmilyen szerszámra például a bővítőkártyák vagy a meghajtóink stabil beszereléséhez. A szellőzést nagyban segíti, hogy hátulra egy 12 centiméteres, előre pedig egy 9 centiméteres ventilátort szerelhetünk. A tisztaságról a gép elején található mosható szivacsos porszűrő gondoskodik. A szép külső, és a praktikus megoldások mellett a biztonsági megoldások tetszettek a legjobban. Hátul egy hagyományos biztonsági zárat találunk, amivel az oldallap nyitó reteszét zárhatjuk. A meghajtóink is biztonságban vannak, ugyanis csak az előlap eltávolításával lehetne kiszerelni őket, de ehhez le kellene vennünk az oldallapot is, ami ugyebár biztonsági zárral van becsukva. Összességében ez a ház minden igényünket igazán kielégíti, egyedi, könnyű szerelni valamint a biztonság terén teljes védelmet nyújt.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.